Om Fläsk & Co

Fläsk & co är en liten korvfabrik där det arbetar ett gäng passionerade människor. Hos Fläsk & co använder vi riktiga grönsaker och naturliga kryddor som smakgivare. Våra korvar har hög kötthalt då det inte är några tillsatser som tar upp plats.

Recepten till våra korvar är utvecklade och smaksatta av vår egen korvmästare, och han strävar efter att alltid ha en kort lista över ingredienser.

NOGGRANNHET KAN SMAKAS

Vi vet, att när du grillar en korv från Fläsk & co en varm sommardag eller steker en prinskorv till jul, så kan du smaka att varje steg i produktionen är väl genomtänkt. Vi kompromissar inte vid tillverkningen av våra korvar.

De utvalda ingredienserna, väl sammansatta recepten och det traditionella hantverket smakas, och det är därför vi gör som vi gör. Matglädje är vår största drivkraft.

SMÅ SATSER

Vi gör färsen till våra korvar i små satser. Vi tror att det ger en bättre produkt eftersom det ger oss möjlighet att ständigt provsmaka och säkerställa kvaliteten på varje korv.

NATURLIGHET

Vi tror på enkelhet, det bör finnas kött och kryddor – och så lite som möjligt av allt annat – i våra korvar.
Alla våra gourmetkorvar stoppas i naturtarm och röks varsamt över bokflis i våra rökugnar. Det vill säga, det är naturlig rök du kan smaka när du äter korv från Fläsk & co. Fläsk & co är en liten korvfabrik där det arbetar ett gäng passionerade människor.

Hos Fläsk & co använder vi riktiga grönsaker och naturliga kryddor som smakgivare. Våra korvar har hög kötthalt eftersom det inte är några tillsatser som tar upp plats. Recepten till våra korvar är utvecklade och smaksatta av vår egen korvmästare, och han strävar efter att alltid ha en kort lista över ingredienser.

HANTVERK:

Vi knyter ändarna på våra korvar för hand, och vi försöker ha så få maskiner som möjligt.
Vi tror att vi skapar en bättre korv genom att följa gamla

charktraditioner som utförs av människohänder.